Erikoishammasteknikko

Kokenut erikoishammasteknikko Tampereella

Erikoishammasteknikkoa tarvitaan silloin, kun omien hampaiden tilalle tarvitaan hammasproteesit, kansankielellä kutsuttuna myös tekohampaat. Hammaslaboratorio Uniikkihammas Tampereella tarjoaa asiantuntevat ja ystävälliset erikoishammasteknikon palvelut jo yli 30 vuoden kokemuksella. Valmistamme niin kokoproteesit, irtoproteesit kuin keinohampaat aina yksilöllisesti asiakkaan suun mukaan. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Erikoishammasteknikon palvelumme

Erikoishammasteknikko on hammasprotetiikan ammattilainen, joka valmistaa yksilölliset hammasproteesit suoraan niiden käyttäjille. Erikoishammasteknikon palveluihimme kuuluvat myös hammasproteesien korjaus, pohjaus ja huolto. Koko- ja irtoproteesien lisäksi valmistamme myös yksittäiset keinohampaat.

Istuva ja luonnollisen näköinen hammasproteesi

Kun hammasproteesi tehdään laadukkaasti, se istuu hyvin käyttäjänsä suuhun ja on mukava käyttää. Huonosti sopiva proteesi saattaa aiheuttaa monia hankalia oireita, kuten limakalvojen ärsytystä sekä särkyä pään, hartioiden ja niskan seudulle. Hammasproteesin tulisi myös näyttää luonnolliselta ja huomaamattomalta. Me Hammaslaboratorio Uniikkihampaassa tarjoamme korkealaatuiset, luonnollisen näköiset ja kestävät hammasproteesit yli 30 vuoden kokemuksella. Olemme aina saaneet työmme jäljestä hyvää palautetta, joten voit tulla turvallisin mielin meille teetättämään hammasproteesisi. Korkean laadun lisäksi panostamme myös hyvään ja ystävälliseen palveluun. Pelkopotilaat kohtaamme aina ajan kanssa ja empaattisesti kuunnellen.

Hammasproteesien huolto ja uusiminen

On suositeltavaa, että hammasproteesit huolletaan ja tarkastetaan vuoden välein. Lisäksi hammasproteeseja joudutaan pohjaamaan 2–3 välein. Proteesien lopullinen käyttöikä taas voi oikein huollettuna olla jopa 10 vuotta. Erikoishammasteknikon tai hammasteknikon suorittamien huoltotoimenpiteiden lisäksi on tärkeää pitää huolta suun ja proteesin päivittäisestä hygieniasta, mikä edesauttaa proteesia pysymään käyttökunnossa mahdollisimman pitkään.

Kysy tarjous erikoishammasteknikolta Tampereella

Kun tarvitset erikoishammasteknikon palveluita Tampereella, Hammaslaboratorio Uniikkihammas palvelee sinua mielellään. Teemme kaikki proteesit yksilöllisesti käyttäjänsä mukaan, minkä takia hinnoissammekin on hieman vaihtelua jokaisen proteesin mukaan. Ota meihin siis yhteyttä ja kysy tarjousta hammasproteesillesi!

Kysy meiltä lisää!

Jos haluat tietää lisää palveluistamme tai kysyä hintaa tarvitsemallesi hammasproteesille, jätä meille viesti yhteydenottolomakkeellamme ja olemme sinuun päin yhteydessä mahdollisimman pian.

Tekstiviestitse
Sähköpostitse
hCaptcha