Hammasteknikko

Osaava hammasteknikko Tampereella

Hammaslaboratorio Uniikkihampaasta Tampereella löydät asiantuntevan hammasteknikon palvelut. Palvelemme suoraan asiakkaita hammasproteesien valmistuksessa, korjauksessa, pohjauksessa ja huollossa sekä tarjoamme hammaslaboratoriopalveluita myös suoraan hammaslääkäreille.

Yksilölliset ja laadukkaat hammasteknikon työt

Hammasteknikkomme valmistaa hampaita korvaavia laitteita laadukkaasti ja tarkasti käsityönä. Työtä ohjaa niin käyttömukavuus, luonnollinen ulkonäkö kuin turvalliset ja kestävät materiaalit. Hammasteknikkomme työskentelee yhteistyössä erikoishammasteknikkomme ja muun hoitotiimin kanssa.

Laadukkaat työt ja asiakaslähtöistä palvelua

Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta, ja tänä aikana olemme saaneet ainoastaan positiivista palautetta valmistamistamme hammasproteeseista. Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, joka saa hammasteknikkomme valmistaman täysin yksilöllisen, huomaamattoman ja mukavan hammasproteesin. Panostamme lisäksi iloiseen ja ystävälliseen palveluun, ja otamme huomioon pelkopotilaat aina ajan kanssa ja kuunnellen.

Kysy lisää hammasteknikon palveluista Tampereella

Tarvitsipa itsellesi uutta hammasproteesia tai etsit hammaslääkäritoiminnallesi yhteistyökumppania hammasteknikosta Tampereen seudulla, ota meihin yhteyttä! Hammaslaboratorio Uniikkihampaasta saat asiantuntevat ja taatusti huolelliset hammasteknikon palvelut.

Kysy meiltä lisää!

Jos haluat tietää lisää palveluistamme tai kysyä hintaa tarvitsemallesi hammasproteesille, jätä meille viesti yhteydenottolomakkeellamme ja olemme sinuun päin yhteydessä mahdollisimman pian.

Tekstiviestitse
Sähköpostitse
hCaptcha